Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد فلاحی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا ضمن تقدیر از همت بالای مردم بانه افزود: کاروان کمک های غیر نقدی مردم شهرستان بانه شامل چادر، پتو، تشک، انواع پوشاک گرم، انواع مواد غذایی، آب معدنی، شیر خشک، وسایل گرمایشی، لوازم بهداشتی و درمانی بود، جمع آوری و با همکاری مردم شهرستان در بین آسیب دیدگان زلزله اخیر استان کرمانشاه تقسیم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: این کمک های غیرنقدی مردم خیر بانه با سه تریلری، 30 کامیون و 140 دستگاه انواع وانت، کامیونت برای کمک به آسیب دیدگان زلزله اخیر استان کرمانشاه به مناطق آسیب دیده ارسال شد.
رئیس ستاد مدیریت بحران شهرستان بانه همچنین اعزام کاروان کارشناسان بنیاد مسکن برای برآورد کردن خسارات وارده به مناطق زلزله زده و اعزام 2 تیم فوریت های پزشکی از دیگر اقدامات شهرستان برای کمک رسانی به مردم زلزله زده استان کرمانشاه عنوان کرد.
فلاحی گفت: در روزهای آینده کمک های مردمی و اقدامات دیگر برای بهبود شرایط زلزله زده گان استان کرمانشاه انجام می شود.
وی از مردم خیر شهرستان درخواست کرد که کمک های خود را به صورت نقدی برای ایجاد سرپناه و بازسازی منازل آسیب دیده ارسال کنند با توجه به سرمای شدید اهدای کمک های نقدی اکنون برای آسیب دیدگان موثر خواهد بود.
به گزارش ایرنا زمین لرزه شدیدی ساعت 21:48 شامگاه یکشنبه 21 آبان 96 با قدرت 7.3 درجه در مقیاس درونی زمین (ریشتر) در ژرفای 9.33 کیلومتری زمین استان های کرمانشاه، ایلام و کردستان و بخش های گسترده ای از غرب و شمال غرب کشور را لرزاند.
کانون این زمین لرزه مرز ایران و عراق نزدیکی شهر ازگله در استان کرمانشاه گزارش شده که زیان ها و خسارت های مالی و جانی زیادی به بار آورده است.
زلزله 7.3 ریشتری یکشنبه شب در استان کرمانشاه تاکنون 432 کشته و هفت هزار و 817 مصدوم داشته است.
این زلزله به هفت شهرستان و یک هزار و 950 روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرد.

**شهرستان بانه یک هزار 670 رقبه دارد
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان بانه گفت: این شهرستان دارای281 موقوفه با یک هزار670 رقبه است.
آرمان شریفی در نشست خبری با خبرنگاران شهرستان بانه افزود: از مجموع کل موقوفات شهرستان بانه 186 دارای درآمد و 94 موقوفه بدون در آمد هستند و یک هزار 324 رقبه دارای درآمد و 342 رقبه بدون درآمد هستند.
وی با اشاره به موقوفات شاخص شهرستانی و اهمیت و جایگاه این موقوفات در شهرستان گفت: موفوقه 'کرد نام' با مساحت 20 هزار مترمربع دارای 81 رقبه مسکونی، تجاری و اداری است.
شریفی اضافه کرد: بیش از 90 درصد موقوفات شهرستان بانه سند مالکیت دارند و تلاش می کنیم سند مالکیت دیگر موقوفات نیز صادر شود.
وی، عمل به نیات واقف را از اولویت های اصلی اداره اوقاف و امور خیریه برشمرد و اظهار کرد: 98 درصد نیات واقفین خیراندیش بانه وقف بر مساجد است که ضرورت دارد موقوفات در حوزه سلامت، آموزش، ایتام و بیمارهای خاص در جامعه نهادینه شود.
وی اضافه کرد: با همکاری و هماهنگی جهاد کشاورزی سرمایه گذاری در زمین های کشاورزی وقفی انجام می شود .
این مسئول اجاره نامه های تنظیمی اداره اوقاف را 400 فقره عنوان کرد و افزود: اجاره نامه های تنظیمی در سال جاری نسبت به سال قبل 30 درصد رشد کرده است.
به گفته وی، 51 نفر از خادمین بانه تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند و 204 مسجد ثبت شده که می طلبد خادمینی که در مساجد خدمت می کنند نسبت به بیمه خود اقدام کنند.
شریفی افزود: 15 پرونده حقوقی شهرداری در یک ماه گذشته تعین تکلیف شده و شهرداری هم مغازه های را که بدهی اجاره بها داشتند معرفی کرده است.
وی اولویت های اداره اوقاف و امور خیریه را اجرای طرح های سرمایه گذاری و طرح های دانش بنیان در زمینه کشاورزی وعلمی عنوان کرد و گفت: در 10 قطعه زمین طرح کشاورزی و سرمایه گذاری با نظارت اداره جهاد کشاورزی اجرا می شود.
به گفته شریفی، در شهرستان بانه 557 رقبه مسکونی، 304 رقبه تجاری، 347 رقبه کشاورزی، 229 رقبه مذهبی، 10 رقبه خدماتی، 3 رقبه بهداشتی و درمانی، 36 رقبه اداره و 34 رقبه آموزشی وجود دارد که حدود 70 درصد عرصه ادارات بانه موقوفه است.
شهرستان مرزی بانه با 158 هزار نفر جمعیت در 270 کیلومتری غرب سنندج واقع شده است.
خبرنگار: زینب طلایی/ **انتشار دهنده: عبدالله رحمانی
7469/ 3020

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۵۱۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است

استاندار کرمانشاه گفت: برای ایمن‌سازی استان کرمانشاه و اتمام واقعی بازسازی زلزله به ۴ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی امروز _ شنبه هشتم هشتم اردیبهشت _ در نشست مدیریت بحران که با حضور محمد حسن نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور که در سالن شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: مدیریت و کنترل به‌موقع، بحران را به حداقل می‌رساند.

وی ادامه داد: استان کرمانشاه به‌دلیل شرایط خاصی که دارد در معرض بحران‌های مختلفی همچون سیل، زلزله و… قرار دارد.

استاندار کرمانشاه اشاره‌ای به خطر آتش‌سوزی مراتع و جنگل‌های استان با توجه به پوشش گیاهی منطقه داشت و بحث تجهیزات امداد و نجات داشت و گفت: پدیده ریزگردها از دیگر مشکلات استان است که با توجه به عوامل مؤثر اثرگذار شدت و ضعف دارد.

وی با اشاره به مشکلات به‌جا مانده از ادوار گذشته برای استان، تصریح کرد: با اعلام بی‌موقع جشن پایان بازسازی زلزله از ردیف بودجه زلزله‌زده کشور خارج شدیم در حالی که هنوز ده‌ها ساختمان دولتی از فرمانداری گرفته تا ادارات حتی مساجد این مناطق، بازسازی نشده است.

صحرایی اشاره هم به افتتاح زودهنگام راه‌آهن کرمانشاه داشت و افزود: راه‌آهن کرمانشاه برای خدمات‌رسانی مطلوب به مردم نزدیک به یک‌هزار میلیارد اعتبار نیاز دارد.

وی با ادامه نیازهای استان کرمانشاه به بحث امسال تسهیلات مناطق زلزله‌زده اشاره کرد و گفت: در صورت تخصیص تکمیل ساختمان‌های مناطق زلزله‌زده با توجه به پیشرفت فیزیکی آن‌ها اولویت‌بندی می‌شود.

استاندار کرمانشاه گفت: برای ایمن‌سازی کرمانشاه و اتمام واقعی بازسازی زلزله به ۴ همت اعتبار نیاز است که حدود ۲.۷ هزار میلیارد تومان آن صرف مناطق زلزله‌زده و ۱.۳ هزار تومان آن برای مابقی استان هزینه شود.

کد خبر 748515

دیگر خبرها

  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • کلاهبردار فراری پس از ۱۳ سال دستگیر شد
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران با هدف امدادرسانی به سیل‌زدگان
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶
  • زلزله ۳.۱ ریشتری حوالی ازگله در استان کرمانشاه را لرزاند
  • بازدید هیات مالزی از کمک ها به زلزله زدگان هرات